Játékos márkaépítés és vizuális koncepció.

Nézze meg galériánkat! Amit eddig építettünk:

P


Partnereimmel együtt, a tervezés és kivitelelés szempontjából próbálom mindig a legkedvezőbb, optimalizált árat adni a megrendelő számára. Szeretünk a megrendelővel minél közvetlenebb kapcsolatot kiépíteni és megismerni az általa nyújtott szolgáltatás jellegét és környezetét.

A márka építésnél nem egy termékre egy dologra figyelünk csak, hanem arra, hogy az illeszkedjen a szolgáltatás és a koncepció egészébe nézve, és minél kedvezőbb képet adjon róla.
A teljes körű vizuális koncepció és megjelenés tervezése közben ügyelek arra, hogy minden a legapróbb részletekig tökéletesen ki legyen dolgozva.

O


A megfelelő online és offline eszközt adom Ügyfeleim kezébe, tematikailag targetált megjelenési lehetőségekkel, amivel sikeresen kommunikálhat a Márkája és megrendelői köre között, mind a közösségi médiában és a világhálón, és szerezhet új elégedett Ügyfelet.

Hiszek abban, hogy az online és a nyomtatott világ emberközeli és Én még barátságosabbá és játékossá, interaktívvá és kreatívvá tudom tenni.
Autódekorációtól a nyomtatott kiadványig, hirdetéstől az online megjelenésig, a teljes skáláját nyújtom a tervezésnek és a kivitelezésnek a megrendelőim számára.